Skupiny na ročník 2014 + ďalšie info

22.05.2014 07:59

Skupiny boli vylosované!

Na základe počtu prihlásených, sme zvolili alternatívu 4 skupín po 3 mužstvá. Z každej skupiny postúpia 2 najlepšie a následne už pokračuje KO systém. Mužstvá boli nasadené do výkonnostných košov podľa Erikovho koeficientu nasledovne:

1. Kôš: Smrtiaci Golostroj, Your mom, The Luzers, Mach 3 2. Kôš: Old Gents, AB 94 Old Stars, P.A.F.O., Mad Dogs 3. Kôš: Drunken Monkeys, FC Družstevník Lopusne Pazitie, All 4 Milan, FC 43

 

Následne boli vylosované tieto skupiny:

 

A: Your mom, Old Gents, All 4 Milan

B: The Lúzers, Mad Dogs, FC Družstevník Lopušné Pažitie

C: Mach 3, AB 94 Old Stars, Drunken Monkeys

D: Smrtiaci Gólostroj,. P.A.F.O., FC43

 

(Ak by si niekto chcel myslieť, že skupiny sú nejakým spôsobom zmanipulované, z losovania existuje aj video, ale v rámci časovej tiesne ho nestíham upraviť. Ak by ale bol veľký záujem, pokúsim sa ešte)

 

Hrať sa bude opäť čiastočne na dvoch ihriskách - Pekníkova a Bilíkova - ale samozrejme ťažisko bude pri našej bývalej škole. Rovnako by mali byť k dispozícii šatne a ceny pre najlepších.

Štartovné na hráča je tento rok 6 eur a vyberať sa bude hneď ráno po príchode mužstva. Vedľa ihriska by sme mali mať stôl, kde nás nájdete a kde vám za štartovné odovzdáme lístky na konzumáciu jedla a pitia. V rámci ceny štartovného dostane každý hráč nasledovné:

1x cigánska

1x klobáska

1x hotdog

1x nealko 0,3dl

3x minerálka

1x čapované pivo/kofola

 

Začiatkom budúceho týždňa ešte zverejníme presný rozpis zápasov aj s časmi. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na delfinici@azet.sk